PROFIL

PROFIL

 

Hanstholm i Nordvest-jylland, har altid været vores base. Vi driver vores virksomhed, efter de normer, der kendetegner de fleste havboer: Ærlighed, arbejdsomhed og hæderlighed.

Med 11 lastbiler og 14 ansatte, er vi en markant medspiller når det gælder transport og logistik. Med over 30 års erfaring, ser vores kunder os som en trofast og pålidelig samarbejdspartner. 

Alle vores ansatte er naturligvis uddannede i transport og logistik. Vi tager det som en selvfølge, at vi hos os holder os ajour med vores felt. 

Vejen er vores arbejdsplads, og vi sætter en personlig ære i at vores fælles arbejdsplads er så sikker som overhovedet muligt. Derfor er alle vores lastbiler naturligvis altid top vedligeholdt, lige som vores chauffører altid er påpasselige i trafikken. Hos Torben S. Jensen er sikkerheden i top. 

Vi ser vores arbejde som et håndværk. Et håndværk, hvor de gamle dyder som god service, faglig stolthed og imødekommenhed er i fokus. Derfor har du i os en seriøs samarbejdspartner, der ser fremad. 

SEND OS EN FORESPØRGSEL

Hos Vognmand Torben Jensen står vi klar ved telefonen døgnet rundt, alle dage, året rundt. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk - eller - du kan sende os en foresprøgelse ved at bruge kontaktformularen til højre.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok