KØLE- OG FRYSETRANSPORT

KØLE- OG FRYSETRANSPORT

 

Når temperaturen er en faktor, kræver det den helt rette indstilling at komme sikkert fra A til B. Derfor er det vigtigt, at vælge den helt rigtige samarbejdspartner til opgaven. En samarbejdspartner der forstår vigtigheden af faglig stolthed og personlig ære. 

Med hele otte køle-, frysetransporter, er Vognmand Torben S. Jensen klar til at løfte din næste opgave indenfor køle- og frysetransport. 

Vi er godkendt af fødevaremyndighederne til transport af alle typer fødevarer, vi råder over moderne kølevogne og kan tilbyde transport i hele Danmark.

Alle vore chauffører er naturligvis uddannede i håndtering og transport af gods der kræver køle- og frysetransport. Det sikrer dig, at dit gods kommer sikkert fra A til B. Alle vores fryse- og kølevogne er naturligvis alle udstyret med egen generator, der sikrer en konstant temperatur, selv når vognen er spændt fra forvognen. 

Renlighed er dyd, især når det gælder transport af køle- frysegods. Derfor rengøres alle vores fryse- og kølevogne altid grundigt mellem hver transport.  

SEND OS EN FORESPØRGSEL

Hos Vognmand Torben Jensen står vi klar ved telefonen døgnet rundt, alle dage, året rundt. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk - eller - du kan sende os en foresprøgelse ved at bruge kontaktformularen til højre.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok