HÅNDTERING AF FISK

HÅNDTERING AF FISK


Med base i Hanstholm, er håndtering af fisk en naturlig del af vores hverdag. Vi er et kendt ansigt på havnen i Hanstholm, hvor vi i øvrigt har vores kontor - men - vi er også at finde på andre havne i hele Nordvestjylland.

Vi henter fiskene direkte hos fiskeren eller ved opkøberen. Herefter leverer vi fisken til opskæring eller lager alt efter vores kunders ønsker og behov. Vi kører på alle tider af døgnet og afhenter på din foretrukne destination - der hvor fisken er.

Alle vores vogne bliver naturligvis altid omhyggeligt rengjort mellem hver transport. Det sikrer dig, at dine fisk er i trygge hænder hele transporten igennem. 

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du være sikker på professionel håndtering af opgaven fra start til slut. Vi har mange års erfaring i branchen og er derfor i besiddelse af en omfattende knowhow inden for vores felt, som gør os i stand til at håndtere store såvel som små transporter af alle slags fisk.

Hos Torben S. Jensen har vi stor respekt for det faktum, at det er en fødevare vi håndterer. Derfor vil vi altid udvise størst mulig omhu, når det gælder håndtering af dine fisk. Det er jo trods alt en fødevare vi håndterer. 

SEND OS EN FORESPØRGSEL

Hos Vognmand Torben Jensen står vi klar ved telefonen døgnet rundt, alle dage, året rundt. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk - eller - du kan sende os en foresprøgelse ved at bruge kontaktformularen til højre.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok